De wikkeljurk werd 50 en blijft iconisch

De wikkeljurk werd onlangs 50 en is hotter dan ooit! Ook vandaag zit dit exemplaar in de collectie met prachtige prints of voor de liefhebbers ton sur ton… Lekker luchtig en uiterst elegant 😉

Belle Louise Boutique zoekt modellen

In augustus zetten we graag iemand heel bijzonder in de boemetjes…. Ja hoor, het gaat om je mama, plusmama of de mama van je kids. Om het dit jaar extra bijzonder te maken, ben ik op zoek naar modellen.

Lingerie in verfijnde kant voor grote & kleine maten

Het is een misvatting dat mooie lingerie alleen weggelegd is voor dames met een bescheiden cup. Wees jezelf en pronk met je vormen! Size doesn’t matter!

Let’s get Anita Active

Reduceer het stuiten van je borsten. Kies dus de juiste pasvorm qua sportbeha! Bij Belle Louise Boutique kunnen sportieve dames in Zwijndrecht en omstreken terecht voor sportbeha’s van Anita.

Vind de juiste bh en boost je figuur

De juiste beha vinden, is niet altijd evident. Het is belangrijk dat een nieuwe aanwinst mooi is, maar vooral je silhouette mooi accentueert en voldoende steun biedt. Vind dus bij je lingerie speciaalzaak de juiste bh en boost je figuur.

Astrid combineert lingerie en mode

In tegenstelling tot grote ketens wordt Belle Louise Boutique gerund door Astrid Stuer. Met een achtergrond in Marketing, maakte ze midden 2022 de switch en volgt haar passie. Kleur, styling en lingerie.

Belle Louise Yoga Event

Ben jij een ervaren yogi of wil je kennismaken met yoga? Op woensdag 8 maart 2023 organiseert Belle Louise Boutique in samenwerking met Satiyoga voor het eerst een sessie mindfulness. Gun je jezelf pure me-time. Ontdek exclusief de nieuwe zomercollectie.

Psssst…. December is feestmaand

December dient zich aan, wat betekent dat kerst- en nieuwjaar voor de deur staan. Iedereen wil er op z’n best voorkomen tijdens de feestdagen en dost zich uit. Logisch, want wie ziet er nu niet graag stralend uit op deze dagen?

Belle Louise Boob Club

Belle Louise Boutique lanceert de Boob Club. Heb je interesse? Trommel minstens 5 vriendinnen en/of familieleden op en maak er samen een gezellige avond van.

Contacteer Belle Louise Boutique

Belle Louise Boutique bevindt zich in Zwijndrecht, vlakbij Antwerpen. Ben je van Melsele, Burcht, Beveren, Kruibeke of Linkeroever? Deze lingerie- en kledingzaak is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de wagen. Parkeren doe je op nog geen 5 minuutjes van de winkel, op de gemeentelijke parking.

ADRES
Belle Louise Boutique
Dorp West 16
2070 Zwijndrecht

BTW: BE 0784.410.591

info@bellelouiseboutique.be 
+32 (0)497682407