Vind de juiste bh en boost je figuur

Ja dames… de juiste beha vinden, is niet altijd evident. Het is belangrijk dat een nieuwe aanwinst mooi is, maar vooral je silhouette mooi accentueert en voldoende steun biedt. We kunnen er immers niet omheen dat iedereen ooit te maken krijgt met de impact van de zwaartekracht

Wat is cruciaal in je zoektocht naar de juiste lingerie

 • Kies voor de pasvorm die je borsten ietwat naar binnen duwt
  • Dit zorgt ervoor dat je een mooie volle cup hebt
 • Laat je opmeten om de juiste omtrek van je bh te bepalen
  • Steun komt immers vooral uit de rug, zeker bij een volle cup
 • Plaats de schouderbandjes op de correcte positie
  • Dit lift borsten en creëert taille, wat afslankt

Lingeriespeciaalzaak overtreft online shoppen

Online shoppen lijkt gemakkelijk. Je ziet iets verschijnen, klikt de lingerieset naar keuze aan en hop het artikel belandt in je winkelmandje. Maar is de maat en de pasvorm wel perfect op je afgestemd als je het thuis geleverd krijgt?

Mijn advies voor luidt als volgt… Spring eens binnen in een lingeriespeciaalzaak, zoals Belle Louise Boutique Geef aan wat je mooi en belangrijk acht aan goed passend ondergoed. Ik help je met veel plezier.

 • Zo kan je verschillende merken passen
 • Je kan kiezen tussen een voorgevormde bh dat extra volume geeft of net kiezen voor een niet voorgevormde bh met wat meer detail in kant
 • Elk model kan één voor één doorgepast worden
 • Samen zoeken we naar de perfect fit, waarbij de omtrek en de stand van je bh bandjes correct wordt afgesteld
 • Bovendien is het ook gewoon fijn om wat advies en een fijne babbel te hebben

Uit ondervinding weet ik immers dat lingerie in eerste instantie vooral comfortabel moet zitten. Of het nu gaat om een bralette, driedelige bh, balconette, sport bh,… Misschien is een specifiek model net niet de juiste pasvorm voor jou of biedt het net niet die steun, die jij nodig acht. Dus ga uit de kleren en passen maar!

Geef je figuur en outfit een boost

Ongeacht je lichaamsbouw of maat, lingerie geeft een boost aan je figuur. Twijfel dus niet om het te testen! Naast lingerie vind je hier ook kleding.

Pas een mooie blouse aan en laat een tikkeltje van je lingerieset piepen. Kies voor naadloos ondergoed onder die toffe hotpants of ga voluit voor comfort. Weet gewoon dat je met de juiste lingerie en outfit de wereld aankan. En wat is er nu aantrekkelijker dan een vrouw die straalt?

Contacteer Belle Louise Boutique

Belle Louise Boutique bevindt zich in Zwijndrecht, vlakbij Antwerpen. Ben je van Melsele, Burcht, Beveren, Kruibeke of Linkeroever? Deze lingerie- en kledingzaak is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de wagen. Parkeren doe je op nog geen 5 minuutjes van de winkel, op de gemeentelijke parking.

ADRES
Belle Louise Boutique
Dorp West 16
2070 Zwijndrecht

BTW: BE 0784.410.591

info@bellelouiseboutique.be 
+32 (0)497682407