WIE ZIJN WE

De lingeriewinkel Belle Louise bestaat intussen heel wat jaren en is uitgegroeid tot een begrip in Zwijndrecht. Daarom verbaast het wellicht niet dat ik met Belle Louise Boutique een frisse wind teweeg wil brengen in het bestaande concept.

Stralen doe je immers vooral wanneer je je goed in je vel voelt. Daarom stelde ik een collectie samen – bestaande uit lingerie en kledij – die op en top vrouwelijk oogt en eventuele imperfecties omarmt. De insteek van het aanbod: tijdloze en betaalbare stuks.

Gun jezelf wat nieuws en kom snuisteren in de winkel. Wie weet vind je wel iets dat helemaal aansluit bij jouw bodyshape en persoonlijkheid. Wil je zelf iemand verrassen, maar geen clue hebben van de maat? No worries, dan is een cadeaubon ook een optie.

Jij bepaalt zelf het bedrag en de boodschap. Neem even contact met me op en ik maak de cadeaubon voor je klaar. Wist je trouwens dat Belle Louise Boutique ook de Zwijndrechtse Kadobon aanvaardt?

LINGERIE

Aan de hand van een persoonlijke meting help ik klanten graag in alle vertrouwen en discretie bij het vinden van de juiste pasvorm qua lingerie. Zo kan je bij Belle Louise Boutique terecht voor de sterkhouders, alsook enkele nieuwe lingeriemerken.

De collectie steunt op een onbetwistbare pasvorm, perfecte steun, kwalitatieve materialen en stijl. Neem dus wat tijd voor jezelf, bezoek de winkel vlakbij Antwerpen en ontdek in alle rust de collectie. Kies voor een lingerieset die aanvoelt als een tweede huid waarin jij je comfortabel, zelfzeker én aantrekkelijk voelt.

Onze merken:

FASHION

Met mijn achtergrond in kleur en styling help ik klanten verrassende combinaties samen te stellen. Stijl draait immers rond authenticiteit en “finding your sparkle”. 

Volg dus niet slaafs de laatste nieuwe modetrends, maar opteer eerder voor mooie en betaalbare kledingstukken die één voor één aansluiten bij jouw persoonlijkheid, shape en kleurenpallet.

Kom de collectie van Bellita, Bonita Avenue, Ydence, Imprévu en Circle of Trust in de winkel ontdekken en mix and match verschillende stoffen, kleuren en prints. 

SHOP OP AFSPRAAK

Wil je gewoon even ontsnappen aan de dagdagelijkse rush en in alle rust de collectie komen doorpassen?

No worries, ook dat kan! Boek wat me-time en shop op afspraak. Zie je een avondje uit met vriendinnen wel zitten? Belle Louise Boutique organiseert de “Boob club”. Kom de collectie ontdekken, vergezeld van leuke beats en heerlijke bits and bites.