Belle Louise Boutique – Events

Ben je er graag als de kippen bij om nieuwe trends qua lingerie en mode te ontdekken? Maar vind je niet altijd een gaatje in je agenda om tijdens de openingsuren te shoppen? Hou dan zeker de evenementenkalender van Belle Louise Boutique in de gaten!

  • Shop in alle rust de zomer- en/of wintercollecties
  • Empower your femininity door je zus, mama, vriendinnen,… mee te brengen
  • Gezelligheid en beleving staan centraal

Omdat lokaal shoppen nu eenmaal in de lift zit. Zet ik maximaal in op kruisbestuiving tussen collega-ondernemers. Een opportuniteit om ook nog andere lokale (fashion) ondernemers – met evenveel passie – te leren kennen.

En breng gerust je vriendinnen op de hoogte, want SOMETIMES THE BEST THERAPY IS SHOPPING WITH YOUR FRIENDS 🙂

Modeshow Markant Kruibeke

29 sept. 2023  – Laat je inspireren door de nieuwste trends op vlak van lingerie, (nacht-)kleding, juwelen, brillen, lederwaren én hoe kleuren, stijlen en vormen zich doorvertalen naar interieurs. Beleef alles vanop de eerste rij.

Belle Louise Boob Club

Imperfection is beauty. Madness is genius. And it’s better to look absolutely stunning than absolutely boring. Dus kom uit je kot, want the Boob Club is back! Combineer fashion and friends tijdens een gezellige late night shopping.

Shop your closet

12 okt. 2023 – Puilt je kleerkast uit en overheerst het gevoel toch niets te hebben om aan te trekken? Of zijn er stuks die blijven hangen, omdat je niet weet hoe ze te combineren? Schrijf je dan in voor de workshop “Shop your closet”.

Stock sale

Nov. 2023  – Info volgt snel.

Juwelen in verloren was

 9 dec. 2023 – Info volgt snel!

Winter happening

dec. 2023 – In aanloop naar de feestdagen, ben je misschien nog op zoek naar wat moois. Kom kerstshoppen op vrijdag 22 december van 10u00 tot 18u00 en zaterdag 23 december van 10u00 tot 16u00. Ik maak het gezellig met een vuurtje en een glaasje glühwein voor alle klanten.

Contacteer Belle Louise Boutique

Belle Louise Boutique bevindt zich in Zwijndrecht, vlakbij Antwerpen. Ben je van Melsele, Burcht, Beveren, Kruibeke of Linkeroever? Deze lingerie- en kledingzaak is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de wagen. Parkeren doe je op nog geen 5 minuutjes van de winkel, op de gemeentelijke parking.

ADRES
Belle Louise Boutique
Dorp West 16
2070 Zwijndrecht

BTW: BE 0784.410.591

info@bellelouiseboutique.be 
+32 (0)497682407

Hello