Belle Louise Boutique – Events

Ben je er graag als de kippen bij om nieuwe trends qua lingerie en mode te ontdekken? Maar vind je niet altijd een gaatje in je agenda om tijdens de openingsuren te shoppen? Hou dan zeker de evenementenkalender van Belle Louise Boutique in de gaten!

  • Shop in alle rust de zomer- en/of wintercollecties
  • Empower your femininity door je zus, mama, vriendinnen,… mee te brengen
  • Gezelligheid en beleving staan centraal

Omdat lokaal shoppen nu eenmaal in de lift zit. Zet ik maximaal in op kruisbestuiving tussen collega-ondernemers. Een opportuniteit om ook nog andere lokale (fashion) ondernemers – met evenveel passie – te leren kennen.

En breng gerust je vriendinnen op de hoogte, want SOMETIMES THE BEST THERAPY IS SHOPPING WITH YOUR FRIENDS 🙂

Belle Louise Boob Club

Imperfection is beauty. Madness is genius. And it’s better to look absolutely stunning than absolutely boring. Dus kom uit je kot, want the Boob Club is back! Combineer fashion and friends tijdens een gezellige late night shopping.

Kook-en Koopzondag

Jun. 2024 – Kom shoppen op zondag 2/06/2024 en mix een initiatie Pilates, gezonde voeding en fashion. De ideale activiteit op zondag 2/06/2024, alvorens de zomer aan te vatten. Das gedurfd stralen ✨

Modeshow Markant Kruibeke

29 sept. 2023  – Laat je inspireren door de nieuwste trends op vlak van lingerie, (nacht-)kleding, juwelen, brillen, lederwaren én hoe kleuren, stijlen en vormen zich doorvertalen naar interieurs. Beleef alles vanop de eerste rij.

Juwelen in verloren was

 9 dec. 2023 – Of je nu kiest voor oorringen, een halsketting, armband, ringen,… goedkoop of duur,… vintage of nieuw,…. Accessoires maken een outfit helemaal compleet. Net daarom organiseert Belle Louise Boutique op 9 december 2023 een uitzonderlijke shopping in samenwerking met Juweelcreaties.

Make a leather card holder

maart. 2024 – Hou je van mode en fashion looks? Dan mag een leuke handtas zeker niet ontbreken! Maak kennis met de basisprincipes van lederbewerking en maak eigenhandig je lederen kaarthouder. Schrijf je in voor een avond waar fashion en creativiteit samenkomen.

Shop your closet

18 okt. 2023 – Puilt je kleerkast uit en overheerst het gevoel toch niets te hebben om aan te trekken? Of zijn er stuks die blijven hangen, omdat je niet weet hoe ze te combineren? Schrijf je dan in voor de workshop “Shop your closet”.

Einde Seizoensverkoop

Nov. 2023  – Ben je een fashion lover en doe je graag goeie deals? Scoor previous collections aan kleine prijzen. Kom shoppen op 23, 24 en 25 november 2023 tijdens de Einde seizoensverkoop.

Contacteer Belle Louise Boutique

Belle Louise Boutique bevindt zich in Zwijndrecht, vlakbij Antwerpen. Ben je van Melsele, Burcht, Beveren, Kruibeke of Linkeroever? Deze lingerie- en kledingzaak is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de wagen. Parkeren doe je op nog geen 5 minuutjes van de winkel, op de gemeentelijke parking.

ADRES
Belle Louise Boutique
Dorp West 16
2070 Zwijndrecht

BTW: BE 0784.410.591

info@bellelouiseboutique.be 
+32 (0)497682407

Hello