Psssst…. December is feestmaand

Gun jezelf nieuwe lingerie of laat je verrassen door je partner

December dient zich aan, wat betekent dat kerst- en nieuwjaar voor de deur staan. Iedereen wil er op z’n best voorkomen tijdens de feestdagen en dost zich uit. Logisch, want wie ziet er nu niet graag stralend uit op deze dagen?

Lingerie- en kledingzaak met oog voor persoonlijke stijl

Kom zeker eens snuisteren bij Belle Louise Boutique. Naast lingerie van de gekende merken, zoals o.a.: Chantelle, Simone Pérèle, Louisa Bracq, Anita, Lingadore,…. bied ik ook een collectie kledij aan. Omdat ik ervan overtuigd ben dat persoonlijke stijl draait rond jouw eigenheid, heb ik een compacte collectie samengesteld die bestaat uit tijdloze en betaalbare stuks, met maximale impact.

Lingerie boost je silhouet

Maar first things first, want wat doet wonderen voor je figuur? De juiste lingerie! Gun jezelf een lingerieset die naadloos aansluit en waarin jij je op en top vrouw voelt. Zo geef jij je silhouet een instant boost.

Bovendien moet je in dat geval niet per definitie naar shapewear of corrigerend ondergoed grijpen. En hoef je je geen zorgen te maken om op korte termijn nog intensief te gaan sporten of een crashdieet te volgen.

Mag ik trouwens even meegeven dat jouw maat, bodyshape of wat dan ook je charmisa NIET weerspiegelt?! Just be you, you look beautiful.

Ik help je op weg naar de juiste pasvorm en maat

Dames, ik help jullie met veel plezier op weg naar de juiste fit. Maar lees jij als partner toevallig dit bericht en voel jij je aangesproken omdat je nog geen passend cadeau hebt voor haar? Dan is lingerie voor de feestdagen misschien wel een schot in de roos.

Heb je geen idee van de maat? Geen nood, ik help je op weg met enkele praktische tips:

1.Bepaal de stijl die zij prefereert

  • Haal in de lingerielade de 3 BH’s en slips boven die je partner het meeste draagt
  • Neem hiervan een foto om te kunnen bepalen welke pasvorm zij verkiest

2.Kies de juiste maat

  • Binnenin aan de sluiting van de BH kan je een label vinden
  • Dit label duidt de wasvoorschriften aan, maar vertelt je ook wat de maat van de BH is
  • Panikeer vooral niet, want de maten staan zowel in het Frans alsook in het Europees vermeld
  • Neem een foto van dit label en dit mee te brengen bij je winkelbezoek

3.Spring binnen bij Belle Louise Boutique

  • Kies zelf wat je leuk vindt en laat je verrassen eens zij jouw cadeau opent

Ben je toch niet helemaal zeker van de zaak, dan is een cadeaubon van Belle Louise Boutique natuurlijk ook een optie. Jij bepaalt zelf het bedrag, geeft een boodschap mee en ik verpak het mooi. In the end laat jij je met deze keuze ook verrassen door haar keuze.

Contacteer Belle Louise Boutique

Belle Louise Boutique bevindt zich in Zwijndrecht, vlakbij Antwerpen. Ben je van Melsele, Burcht, Beveren, Kruibeke of Linkeroever? Deze lingerie- en kledingzaak is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de wagen. Parkeren doe je op nog geen 5 minuutjes van de winkel, op de gemeentelijke parking.

ADRES
Belle Louise Boutique
Dorp West 16
2070 Zwijndrecht

BTW: BE 0784.410.591

info@bellelouiseboutique.be 
+32 (0)497682407