Belle Louise Boutique combineert lingerie en mode

In tegenstelling tot een grote boîte wordt Belle Louise Boutique gerund door me, myself and I. Soms zie je me wel eens passeren op Facebook, Instagram of in de nieuwsbrief, maar ‘Hi there…. ik ben het dus,  Astrid’. Ik hou van mooie, kwalitatieve stuks en mensen stylen. En dat zit in de vingers sinds kindsbeen af.

Toen ik in de lagere school zei dat ik graag iets creatiefs wilde doen, kreeg ik het advies van mijn ouders om in eerste instantie een diploma te behalen. De rest kon daarna nog wel…. Dat deed ik en studeerde in 2008 af om als Marketeer aan de slag te gaan bij reclamebureaus en/of de communicatieafdeling van bedrijven.

Mode opleiding vormt basis voor stylings bij Terre Bleu

Echter bleef mijn voorliefde voor stijl kriebelen! Toen ik ruim 10 jaar geleden ontdekte dat Encora modeopleidingen organiseerde, schreef ik me dan ook direct in voor de opleidingen Kleur- en stijladvies, hairstyling en bruidsmake-up. Kan je geloven dat ik de opleiding Kleur- en stijladvies twee keer heb gevolgd? Niet omdat het niets voor mij was, maar net omdat ik het zo interessant vond.

En die passie bleef niet onopgemerkt! Na afloop van de cursus behaalde ik mijn certificaten en gaf ik – tot drie keer toe – in opdracht van het kledingmerk Terre Bleue stijladvies in de kledingzaak The Fashion Store in Dendermonde. Maar ook tijdens het weekend hielp ik vrienden en familie met hun outfit voor een huwelijk, feestelijkheid,…

Lingeriezaak wordt multibrand store

Ondanks het feit dat Belle Louise Lingerie een gevestigde waarde in Zwijndrecht is, ging de overname van deze lingeriezaak toch gepaard met twijfels en stevig wat uitdagingen. Midden 2022 hakte ik de knoop door. Ik koos ervoor mijn carrière een nieuwe wending te geven en full force voor mijn passie te gaan.

Vandaag bestaat het aanbod uit lingerie. Maar op termijn wil ik evolueren naar een multibrandstore, waar jij trendy outfits kan scoren voor eender welke gelegenheid. De insteek: tijdloos, stijlvol, trendy.

Kwalitatief ondergoed met uitstekende pasvorm voor ultiem draagcomfort

Omdat ik ervan overtuigd ben dat stijl niet per definitie draait rond trends, is het mijn missie om dames en jonge vrouwen verder te helpen ongeacht body type and shape. En dat begint in eerste instantie bij de juiste pasvorm qua lingerie!

Ik zoek samen met jou in alle discretie naar dat setje, waarin jij je op en top vrouwelijk en zelfzeker voelt. Geen wonder dat ik kies voor gevestigde merken, zoals o.a.: Simone Pérèle, Chantelle, Anita, Louisa Bracq, Dacapo, en Lingadore.

Wist je trouwens dat ik sinds kort ook het Duitse lingeriemerk Mey verdeel? Het merk spitst zich toe op draagcomfort en kwalitatief ondergoed voor dames en heren. Zo worden de lingerie, het katoenen ondergoed, alsook pyjama’s gekenmerkt door fijne materialen, geraffineerde snitten en hippe kleuren.

Toon elegant een stukje lingerie

Het tijdperk waarin lingerie netjes verborgen moet worden onder je kledij is voorbij. Sinds kort mag jouw ondergoed weldegelijk gezien worden! Ga voor statement en toon subtiel een tikkeltje van je beha onder een truitje of draag een bralette dat komt piepen onder een tanktop. Show them what you’ve got!

Contacteer Belle Louise Boutique