Lingerie voor grote & kleine cup-maten

Het is een misvatting dat mooie lingerie alleen weggelegd is voor dames met een bescheiden cup. Wees jezelf en pronk met je vormen! Of je nu gezegend bent met een smalle omtrek en diepe cup of een brede omtrek met volle cup… Size doesn’t matter!

Louisa Bracq combineert de looks én maximale support

Kies daarom voor lingerie die de looks combineert met een feilloze pasvorm en maximale support, zoals Louisa Bracq. Dit lingeriemerk is van oudsher sterk in broderie. Zo produceerde het merk destijds de kant voor heel wat grote merken, waaronder o.a. Prima Donna.

Door de jaren heen is Louisa Bracq geëvolueerd en is het merk uitgegroeid tot ontwerper van lingerie voor dames met eender welke bodyshape. Vandaar ook het grote matenbereik, gaande van A- tot I-cup en voor sommige modellen zelfs tot een K-cup.

Productie kant in eigen beheer in Frankrijk

Bracq combineert Engels borduurwerk, technologie, een ietwat bold look en een onberispelijke pasvorm. Om dit te bekomen, ontwerpt het merk de broderie in house, men finetunet per cup-maat de verhoudingen van het ontwerp om vervolgens pas over te gaan naar de productie.

Eens geproduceerd, wordt alles doorgepast. Dit met het oog op onderstaande:

  • Men gaat zo na of het ontwerp per cup correct zit en mooi oogt
  • Men controleert of de pasvorm goed zit en de beha maximale ondersteuning garandeert

Zelf ben ik fan van de looks! Maar ook klanten bevestigen de fitting in het pashokje. Zit een model toch te strak of net te los op de rug, dan is het zaak om samen te zoeken naar de juiste fit. Het is immers belangrijk dat lingerie als een tweede huid aanvoelt.

Eerbetoon aan je roots

Een leuk weetje… Het merk Louisa Bracq werd opgericht door Vincent en Jérôme, als eerbetoon aan hun grootmoeder. Als dat geen match made in heaven is? Want voor zij die het nog niet weten. Belle Louise werd in 2010 opgericht door mijn tante na het overlijden van mijn “moeke” Louise.

Intussen heb ik de fakkel overgenomen, hecht ik in Belle Louise Boutique veel belang aan nostalgie en de juiste kwaliteit. Dit op vlak van pasvormen, alsook advies. Ben je naar aanloop van de zomer dus op zoek naar een nieuw lingerie setje? Kom zeker eens langs in de winkel of volg ons op de voet via Facebook of Instagram! Ik help je met veel plezier.

Contacteer Belle Louise Boutique