Kom gezellig kerstshoppen met Glühwein 22 en 23 december 2023

Ho ho ho…. Want net zoals vorig jaar maken we het tijdens de kerstperiode extra gezellig! Spring dan zeker eens binnen tijdens de Belle Louise Kersthappening. Zin om af te komen? Laat het even weten via ons Facebook event.

✨ vrijdag 22 december van 10u00 tot 18u00
✨ zaterdag 23 december van 10u00 tot 18u00

We trakteren alle klanten op een glaasje glühwein aan het vuur. En met wat chance is het koud, droog en ligt er een hagelwit sneeuwtapijtje. Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau? Kom gezellig kerstshoppen en laat ons je hart verwarmen.

Verras met lingerie onder de kerstboom

Pak je met kerstmis graag uit met iets groots? Kom dan snuisteren tussen de prachtige lingeriesetjes. Kies wat jij prachtig vindt en maak er samen een betoverende kerst van.

Heb je geen idee van de omtrek of cupmaat van je vrouw, vriendin,… ? Geen nood! Ik bundelde stiekem enkele tips voor je. Zo gaat lingerieshoppen voor de heren een pak gemakkelijker. 🙂

Voor ieder wat wils

Hou je het liever een beetje bescheiden met een kleinigheidje? Wie weet val je wel in de juweeltjes of het comfortabel ondergoed van TenCate.

  • Zo heb je een duopack boxershorts voor heren in bio-katoen in maat small tot XXL. Het ideale geschenk voor Sinterklaas of kerst.
  • Kies je tijdens de wintermaanden eerder voor een warmhoudertje? Ga dan voor de katoenen onderhemdjes van S tot XXL.
  • Maar het merk vergeet ook de dames onder ons niet. Houden jullie van een spel, waarbij je namen trekt en voor iemand een geschenkje koopt? Wel de prachtige tops met kant passen misschien wel in je budget… Lekker warm én uiterst stijlvol!

Ben jij eerder het type met keuzestress of een last minute shopper? Dan sla je de bal nooit mis met een cadeaubon van Belle Louise Boutique. Het ideale geschenk om haar én jezelf te verrassen. Jij bepaalt het bedrag en de boodschap. Ik maak er een pareltje voor onder de kerstboom van.

Shop lokaal en steun jouw lokale ondernemers

Onder het mom “Shop local. Eat local. Spend local. Enjoy local.” maak je lokale ondernemers – zoals ikzelf – enorm blij. Elk seizoen maak ik er werk van om klanten te verrassen met kwalitatieve en uiterst mooie collecties. Zo kies ik bewust voor nieuwe lingeriemerken, zoals Louisa Bracq voor dames met een grote omtrek en diepe cup; alsook voor het Duitse merk Mey voor dames die opteren voor kwaliteit en comfortt aan een schappelijke prijzen.

Door lokaal te shoppen, geef je starters de mogelijkheid verder te groeien en het assortiment verder uit te breiden. Daarom belonen ondernemersverenigingen o.a. Markant Kruibeke, alsook Zwinkelen het lokaal shoppen. Spaar en/of stempel mee en ding tijdens de eindejaarsacties mee naar prachtige prijzen.

Bedankt alvast voor jullie vertrouwen. Ik wens jou en je familie dan ook van harte een warme kerst en een prachtige start van 2024 ✨

In de aanloop naar de eindejaarsperiode staan er minder activiteiten op de planning. Maar ben je nieuwsgierig naar wat dit precies allemaal inhoudt en wat er volgend jaar op da planning staat? Check onze evenementen pagina of volg Belle Louise Boutique op de voet via Facebook en/of Instagram.

Contacteer Belle Louise Boutique