Kerstmis is tijd voor cadeautjes

Shop lokaal en val in de prijzen

Christmas is coming en dat staat garant voor de mooiste periode van het jaar… En omdat december dé feestmaand bij uitstek is, pakt Belle Louise Boutique graag uit met een feestcollectie! Ontdek de nieuwste lingeriesetjes. Bovendien valt er wat te winnen bij elke aankoop vanaf 1 december t.e.m. 31 december 2023 als je lokaal shopt.

Belle Louise Boutique neemt deel aan de Eindejaarsactie van Zwinkelen

Ook dit jaar neemt Belle Louise Boutique deel aan de Eindejaarsactie van het Zwinkelmanagement. Hou je van shoppen bij lokale handelaren in Zwijndrecht of Burcht? Dan maak je kans op prachtige prijzen!

 • Steun de handelszaken in Zwijndrecht en/of Burcht door lokaal te shoppen
 • Vraag gedurende de hele maand december 2023 naar de genummerde loten
 • Per aankoopschijf van 10 euro ontvang je een lot
 • Met elk lot maak je kans op één van onderstaande prijzen:
  • Een elektrische fiets t.w.v. 2000 euro
  • Een Flatscreen t.w.v. 2000 euro
  • Een juweel t.w.v 2000 euro
  • Een BBQ Tigerfire t.w.v. 1500 euro

Vrouwenorganisatie Markant Kruibeke steunt Belle Louise Boutique

Dat klopt, Markant ondersteunt immers vrouwelijk ondernemerschap. Daarom sloot ook ik met Belle Louise Boutique aan bij Markant Kruibeke. Na een geslaagde eerste editie van de Markant Modeshow in September – eerder dit jaar – organiseert deze vrouwenbeweging een eindejaarsactie en steunt daarmee lokale ondernemers in Zwijndrecht, Kruibeke, Bazel en Rupelmonde.

Ben je woonachtig in Groot-Kruibeke of spring je zo nu en dan al eens binnen bij een lokale ondernemer op je tocht door de Kruibeekse Polders? Dan is het de moeite waard om samen met vele anderen te stempelen tussen 1 december en 31 december!

Wat houdt dit precies in?

 • Haal je stempelkaart op bij één van de deelnemende zaken
 • Ontvang bij iedere aankoop in een Markante zaak een stempel
 • Ruil je volle stempelkaart in en maak kans op een cadeaubon van t.w.v. € 25 geschonken door de deelnemende zaken

Benieuwd of jij kans maakt op een waardebon? Kom naar de gezellige winterhappening Kruibeke op donderdag 19 januari 2024, waar alle winnaars bekendgemaakt worden.

Heb je vragen over de acties? Neem gerust contact met me op via het formulier onderaan. Verder wens ik je fijne feestdagen met een prettige kerst en een spetterende start van het nieuwe jaar. Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwigheden en activiteiten van Belle Louise Boutique? Hou dan zeker de Facebook of Instagram pagina in de gaten !

Contacteer Belle Louise Boutique

Belle Louise Boutique bevindt zich in Zwijndrecht, vlakbij Antwerpen. Ben je van Melsele, Burcht, Beveren, Kruibeke of Linkeroever? Deze lingerie- en kledingzaak is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de wagen. Parkeren doe je op nog geen 5 minuutjes van de winkel, op de gemeentelijke parking.

ADRES
Belle Louise Boutique
Dorp West 16
2070 Zwijndrecht

BTW: BE 0784.410.591

info@bellelouiseboutique.be 
+32 (0)497682407