Kook-en Koopzondag 2/06

Nu de zomer in aantocht is, streven velen onder ons naar een summerproof body. Dit impliceert echter niet dat we met z’n allen noodgedwongen uren in de gym moet vertoeven en de komende weken uitsluitend op water en brood moet leven. Integendeel! Het gaat erom bewuste keuzes te maken en zo energiek en zelfzeker door het leven te gaan.

Start de zomer sportief en energiek

Om je te motiveren, organiseer ik samen met Coach Ty – bezielster van De SportBox – en Sportdiëtiste Lori Vancraeymeersch van My Healthy ID de Belle Louise Kook-en koopzondag. We zijn er immers alle drie van overtuigd dat een gezonde geest in een gezond lichaam resulteert in gedurfd stralen ✨

Noteer dus alvast zondag 2 juni 2024 met stip in je agenda! Want tussen 12u00 en 15u00 zwaai ik de deuren van Belle Louise Boutique open en kan je exclusief de impact ervaren van sport, gezonde voeding én fashion op je zelfvertrouwen.

Pre-register en ontdek exclusief de collectie

Wat mag je verwachten van deze koopzondag?  Da’s heel simpel! Je vat de dag sportief en vol energie aan. Bovendien kan je ongedwongen de nieuwe collectie lingerie en kleding ontdekken.

  • Werk op kracht en geef je core stability een boost – onder professionele begeleiding van Coach Ty – tijdens een 20 minuten durende Pilates initiatie.
  • Proef de healthy snacks van My Healthy ID en zet de stap naar een gezond eetpatroon dankzij een praktische receptenbundel
  • Ontdek simultaan de zomercollectie kleding en lingerie van Belle Louise Boutique. Heb je trouwens een item dat nooit de kast uitkomt, maar waar je wel grote fan van bent? Breng het mee, ik denk samen met jou mee na hoe we dit stuk een tweede leven kunnen geven.
  • Afronden doen we rond 15u00 om vol energie en tonnen inspiratie huiswaarts te keren en de BBQ aan te vatten met family and friends

Twijfel niet en reserveer je spot, want it’s time to shine ladies 😉

Praktische details

Datum: zondag 2/06/2024

Programma:

  • 12u00 – 12u15:         Ontvangst en warm welkom met gezonde snack
  • 12u15 – 12u35:          Initiatiesessie I – Pilates
  • 12u35 – 14u00:          Proef de healthy snacks & ontdek de nieuwe zomercollectie
  • 14u00 – 14u20:         Initiatiesessie II – Pilates
  • 15u00:                         Einde event

Locatie: Belle Louise Boutique | Dorp West 16 A | 2070 Zwijndrecht

Max. aantal deelnemers: onbeperkt

Kostprijs: gratis

Inschrijven: verplicht voor dinsdag 28/05/2024

Contacteer Belle Louise Boutique

Belle Louise Boutique bevindt zich in Zwijndrecht, vlakbij Antwerpen. Ben je van Melsele, Burcht, Beveren, Kruibeke of Linkeroever? Deze lingerie- en kledingzaak is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de wagen. Parkeren doe je op nog geen 5 minuutjes van de winkel, op de gemeentelijke parking.

ADRES
Belle Louise Boutique
Dorp West 16
2070 Zwijndrecht

BTW: BE 0784.410.591

info@bellelouiseboutique.be 
+32 (0)497682407