Let’s get Anita Active

Sta je actief in het leven en wil je naast de combi work & kids ook graag je conditie op peil houden? Dan is het belangrijk tijdens het sporten te kiezen voor een sport bh.

Of je nu plannen hebt de Antwerp 10Miles te lopen, vaak in de fitness vertoeft, er wekelijks op uit trekt met je wielerploeg, pilates of yoga beoefent,…. de impact van beweging op de je borst is groot.

Minder beweging en maximale support

Reduceer het stuiten van je borsten. Kies dus de juiste pasvorm qua sportbeha! Bij Belle Louise Boutique kunnen sportieve dames in Zwijndrecht en omstreken terecht voor sportbeha’s van Anita. Dit merk staat immers hoog in de ranking als het gaat om maximale support tijdens tal van sportprestaties.

  • Door een hoog uitgesneden decolleté beweegt je borst minder
  • Elke BH is voorzien van ergonomische en verstelbare schouderbandjes
  • Het rugpand is breed, elastisch en afgewerkt met mesh, waardoor je BH ademt en sneller droogt na het sporten

Kortom, ongeacht de intensiteit waarmee je sport Anita Active is jouw partner in crime.

Kies een sportbeha en laat je omtrek opmeten

Een meting van je omtrek brengt ons al een heel eind op weg in je zoektocht naar een nieuw exemplaar. Dit is immers cruciaal om de support te bieden en pijnlijke borsten te voorkomen.

Wist je dat een Sport BH doorgaans heel wat strakker zit dan de BH die je dagdagelijks draagt? Daarom is het testen van een je bh dus de boodschap!

Merk je tijdens het passen dat de sportbeha toch iets te veel beweegt? Laat dan de borst… euhm de moed niet hangen. Ik zoek samen met jou naar een cupmaat en omtrek die het beste aansluiten bij jouw verwachtingen.

Air Control Deltapad is voorgevormd en covert je tepels

Voel je je comfortabeler als ook je sportbeha voorgevormd is? Wel Anita lanceert de Air Control DeltaPad. Net als de Momentum biedt dit model maximale ondersteuning en permanente luchtcirculatie, waardoor het naadloos de looks en  maximale functionaliteit combineert. Bovendien zijn de pads smal uitgesneden, zodat jouw decolleté ook tijdens het sporten tot z’n recht komt.

Kan ik je helpen in je zoektocht? Spring gerust even binnen.

Neem contact op met Belle Louise Boutique

Belle Louise Boutique bevindt zich in Zwijndrecht, vlakbij Antwerpen. Ben je van Melsele, Burcht, Beveren, Kruibeke of Linkeroever? Deze lingerie- en kledingzaak is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de wagen. Parkeren doe je op nog geen 5 minuutjes van de winkel, op de gemeentelijke parking.

ADRES
Belle Louise Boutique
Dorp West 16
2070 Zwijndrecht

BTW: BE 0784.410.591

info@bellelouiseboutique.be 
+32 (0)497682407