Ken je BH-maat en lingerie shoppen wordt FUN

Lingerie shoppen, het lijkt gemakkelijk…. ALS en vooral ALS je je maat kent. Maar daar loopt het meestal mis. De meerderheid van de dames weet vaak niet welke BH-maat men heeft.

Lichaam en diversiteit aan modellen beïnvloeden de fitting van lingerie

Dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk! Je lichaam verandert immers continu. Hou je met de warmte van afgelopen weken vocht vast? Ben je recent mama geworden? Heb je last van stress of ben je gestopt met roken, waardoor je gewicht schommelt? Er zijn tal van redenen die impact kunnen hebben op je lichaam en bijgevolg je cupmaat. Daarnaast heb je een grote diversiteit aan merken, stoffen, modellen,…. Deze aspecten beïnvloeden de fitting van lingerie.

Kies de juiste BH-maat en laat je adviseren

ER MOET JUST NIKS! Maar wil je een boost geven aan je boobs én silhouet? Dan is de juiste BH-maat kiezen een eerste én belangrijke stap in de goeie richting! In tegenstelling tot grote ketens in Antwerpen, zoals o.a. Hunkemöller, Intimissimi, Etam,… neem ik bij Belle Louise Boutique de tijd voor onderstaande:

  • Ik meet je omtrek op
  • Ik laat je verschillende merken, alsook pasvormen doorpassen

Samen zoeken we naar de perfecte mix qua looks, comfort én steun. Dit neemt aanvankelijk even tijd, maar hé?! Nieuwe lingerie kopen doe je dan ook niet iedere week!

Koppel het nuttige aan het aangename en maak er een dagje me-time van. Laat je eens goed verwennen bij de kapper of schoonheidsspecialistes, die Zwijndrecht rijk is. Ga lunchen in de buurt met vriendinnen en kom daarna lingerie of een nieuwe outfit shoppen.

Lingeriewinkel regio Beveren

Ben je woonachtig in Melsele, Beveren of Kallo en ben je met de sluiting van de lingeriewinkel in Beveren je vertrouwde stek kwijt? Ik ben jong en gepassioneerd door fashion. Ik help je met heel veel plezier!

  • Zo luister ik naar je wensen
  • Ik geef ik de tijd en ruimte om zaken door te passen
  • Ik bied je naast het advies ook nog vrijblijvend enkele styling tips mee (Altijd handig, toch?!)

Ik streef er dus naar om je met een glimlach en een goeie pasvorm huiswaarts te sturen. Dat geldt ook voor dames met een grote maat.

Tijdloze, elegante en kwalitatieve collectie

Daarnaast neem ik de feedback van mijn klanten heel serieus. Elke tip over het draagcomfort, de looks, de materialen,… van zowel de lingerie, alsook de kleding neem ik mee in gesprekken met leveranciers. Dit met het oog op het samenstellen van een tijdloze, elegante en kwalitatieve collectie.

Bovendien hou ik de maten van mijn klanten bij, zodat het zoeken bij je volgende bezoek vlot verloopt. Ook een voordeel als je je wil laten verrassen door je partner met je verjaardag, kerst of gewoon omdat je het verdient. 😊

Zet je schroom aan de kant, wring je niet in bochten om je online bestelling bij BPost op te halen en daarna weer te retourneren – omdat het niet past. In tegendeel! Kies voor beleving, advies en hulpvaardigheid. Dit kan zonder dat je hiervoor een heel eind moet rijden!

Kijk je liever eerst even de kat uit de boom? Hou dan zeker de Facebook of Instagram pagina van Belle Louise Boutique in de gaten voor alle nieuwigheden en activiteiten!

Contacteer Belle Louise Boutique