It’s a wrap… De wikkeljurk werd 50 en blijft iconisch

De wikkeljurk werd onlangs 50 en is hotter dan ooit! Ook vandaag zit dit exemplaar in de collectie met prachtige prints of voor de liefhebbers ton sur ton… Lekker luchtig en uiterst elegant 😉 Laat dit nu net hét uitgangspunt zijn voor de ontwerpster Diane Von Fürstenberg.

De wrap dress boost je zelfvertrouwen

In een interview licht ze toe dat ze bij elk ontwerp uitgaat van het principe “woman before fashion”. De wikkeljurk benadrukt immers de natuurlijke bodyshape en geeft je net daarom heel wat zelfvertrouwen.

Naast prachtige stoffen, een vloeiend silhouet en een mooie halsuitsnijding voelt de wrap dress uiterst comfortabel. En dat tijdens eender welke gelegenheid, waaronder o.a.: een babyborrel, huwelijk, communie- en/of tuinfeest met vrienden en familie.

Elegant, tijdloos en nieuw in de collectie

Zo zie je maar dat sommige stukken tijdloos zijn. En dat is net ook de insteek van de collectie bij Belle Louise Boutique. Ook voor de zomercollectie koos ik voor draagbare items, hedendaagse maar vooral tijdloze stuks, die je eindeloos kan combineren met spannende lingerie of items waarover jij alvast beschikt in je eigen dressing.

Bovendien besteed ik extra aandacht aan de pasvorm, zodat je silhouet op een natuurlijke manier een boost krijgt en je straalt van zelfvertrouwen. De woorden van de ontwerpster met Belgische roots sluiten dan ook naadloos aan met mijn visie, want wat maakt een vrouw sexy? Wel, oogcontact, een lach en  zelfvertrouwen. 😊 Als dat geen match is?!

Mode tips

Combineer deze klassieker met sandalen voor een elegante zomerlook. Mag het wat stoerder? Stijl de wikkeljurk dan met een paar boots op een frisse zomeravond, een clutch en beach waves om je look af te maken.

Hou je ervan om zelf eens gestyled te worden? Schrijf je in voor de Boob Club met een aantal vriendinnen en combineer fashion & friends. Of Bezoek de tentoonstelling van Diane Von Fürstenberg in  Mode- en kant museum in Brussel én dat tot januari 2024. Hoe dan ook, volg Belle Louise Boutique via Facebook en/of Instagram.

Contacteer Belle Louise Boutique