Belle Louise Boutique blaast 2 kaarsjes uit

Het leven is een feestje en mijlpalen mogen gevierd worden. Op zaterdag 5 oktober 2024 is het dan ook “dubbelen triets”. Want naast Dag van de Klant viert Belle Louise haar tweede verjaardag!

Wat begon als een zot idee – waar ik stiekem al jaren over fantaseerde – is intussen uitgegroeid tot realiteit! Het mixen and matchen van mooie lingerie en leuke outfits resulteert in ‘gedurfd stralen’. Iets wat jullie me bij elk nieuw bezoekje opnieuw duidelijk maken. Dus kom mee klinken vanaf 10u00.

Late Night Shopping tijdens Dag van de Klant

Pop in, ontdek de adembenemende fall-winter collectie en maak er samen met mij een spetterende tweede verjaardag van. Vanaf 15u00 rijgt een live DJ trouwens vlijtig de beste groovy platen aan elkaar tijdens de Late Night Shopping tot 20u00.

En dit alles kan dankzij de support van mijn geliefden, familie en besties; zij die me helpen achter de schermen én het vertrouwen van klanten. Ooit gaf ik in Flair een interview, waarna het magazine kopte “Een bureaujob is niet aan bij besteedt” en ik moet de journalisten gelijk geven.

Stilstaan is achteruitgaan. We go digital.

Ik hou van mooie, kwalitatieve stuks en mensen stylen. Iet wat in de vingers zit, sinds kindsbeen af. Ik prijs me dus ontzettend gelukkig, dat ik dagdagelijks met mijn passie in de weer kan zijn. Naast de nieuwste trends is er many more to come….

Het feit dat zoveel dames kiezen voor mooie, eerlijke en kwalitatieve mode én lingerie betekent dat Belle Louise Boutique verder moet evolueren. Ik stel je geduld nog even op de proef, maar bestel binnenkort de mooiste outfits online vanuit je luie zetel. Zo geniet je niet van de personal styling, maar vat je wel fashionable je dag aan.

Ben je verhinderd op 5 oktober 2024? No worries! Hou zeker de Facebook of Instagram pagina van Belle Louise Boutique in de gaten voor alle nieuwigheden en activiteiten!

Contacteer Belle Louise Boutique